Voordat ik ga beginnen met al mijn ervaringen rondom mijn zwangerschap en moederschap, dacht ik dat het wel zo leuk zou zijn om mijzelf eerst even voor te stellen!

Ik ben Laura, ik ben 21 jaar oud, woon in Utrecht, heb een dochter van 2,5 en ben verloofd met Daniël. Zo dat is eruit, nu kunnen we echt beginnen!..

Ik ben de trotse moeder van mijn lieve dochter Eva. Toen ik 18 was raakte ik tijdens mijn studie zwanger en op mijn 19 ben ik bevallen. Mijn zwangerschap was niet gepland maar wel gewenst! Doordat ik plots zwanger was, ben ik vrij snel bij mijn schoonouders gaan wonen. 2 weken na de bevalling ben ik op straat komen te staan en kwam in de crisisopvang terecht, hier vertel ik meer over in mijn volgende blogs. Nu 2 jaar later zit ik samen met mijn vriend Daniël (de papa van ons dochtertje) in een mooi huisje in Oog in Al en zijn we super gelukkig.

Er is veel gebeurd toen ik zwanger was en daarna, maar daar ga ik jullie nu verder niet mee lastig vallen, anders blijven we aan de gang! In mijn volgende blogs, zal ik alles vertellen over mijn situatie en mijn ervaringen.

Dan is het nu tijd om iets meer over mijn persoonlijkheid te vertellen. Zoals jullie wellicht op de foto al hebben gezien, heb ik mijn eigen stijl. Dit heb ik altijd al gehad en zal ook altijd zo blijven denk ik ;). Verder ben ik super ongeduldig, nog eigenwijzer en super impulsief, maar ik ben ook heel zorgzaam en liefdevol. Misschien ook nog leuk om te weten. Ik ben Utrecht geboren, toen ik 4 was ben ik met mijn moeder en zus naar Drenthe verhuisd. Uiteindelijk ben ik toen ik 17 was in Utrecht op kamer gaan wonen om de opleiding marketing & communicatie te doen. Verder houdt ik van muziek, lezen, dansen, bordspellen en theater. En als Eva later uit huis is, wil ik een wereldreis gaan maken, maar tot die tijd hou ik het bij actieve vakanties om zo de wereld en de culturen te ontdekken!

Ik zou nog 100 verhalen en weetjes kunnen vertellen, maar ik denk dat ik zo wel duidelijk heb kunnen maken wie ik een beetje ben. In mijn volgende blogs kunnen jullie veel meer over mij te weten komen, maar voor nu moeten jullie het hier mee doen!