Hé hé, het heeft even mogen duren, maar ik ben terug!

Wat is er allemaal gebeurt in de tussentijd?

Zoals sommigen van jullie misschien al meteen zagen, mijn dreads zijn eruit! Na 5 jaar heb ik afscheid van ze genomen en was het tijd voor iets nieuws. Daarnaast ben ik op 18 augustus getrouwd met mijn lieve man. Het was een heerlijke dag die, naar mijn mening, veel te snel voorbij is gegaan. Ook ben ik vorig jaar begonnen met mijn eigen bedrijf “De Website Mevrouw”. Dit is dan ook één van de redenen dat het hier zo stil was.

Wat nu?

Aangezien in druk ben met mijn andere bedrijf, zal ik niet meer wekelijks een blog schrijven. Toch wil het weer gaan oppakken, en daarom zal er eens in de zoveel tijd een blog verschijnen. Hoe vaak en wanneer weet ik allemaal nog niet. Ook zullen de blogs meer over het ouderschap gaan. De nare periode is voorbij en daar heb ik genoeg over kunnen schrijven. Daarom is het nu tijd voor het altijd leuke ouderschap! Ik zal vertellen waar ik tegen aan loop, wat ik leuk vind en wat ik wat minder leuk vind. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Voor nu laat ik het hier bij. Wil je weten wanneer er een nieuwe blog online komt? Houd dan de Facebook pagina in de gaten. Daar zet ik altijd meteen mijn nieuwe blogs op!

Blog, YoungMoms, Tienermoeder, moeder, kind, ouder“Hallo, ik ben Laura en 22 jaar. Ik ben een impulsieve, zorgzame en vaak ongeduldige moeder. Ik heb een prachtige praatgrage dochter Eva van 3,5 jaar oud. Naast moeder ben ik getrouwd met mijn lieve man Daniel, maar bovenal ben ik gewoon Laura! In mijn blog vertel ik over mijzelf, over mijn ervaringen rondom het (jonge) moederschap, en alles wat daarbij komt kijken! Veel leesplezier!”